Wednesday, July 29, 2009

*Romantic & Loving Couple Contest* :)




Excted aku nk join peraduan ne..sj2 je mne tau tbe2 terpilih hihi..rzki...actly post aku yg bertajuk Romantic & Loving Couple Contest ne adalah anjuran tuan punya blog iaitu MAMATISYA :)
sempena ulangtahun perkahwinan beliau yg ke-3 pada 18 August dpn.
So apelagi!!!yuk rakan2 kite join peraduan ne..tp yg dh di ijabkabul kn jelah yer...yg belom 2 cpt2 booking tok kadi cz peraduan ne berakhir pd 8 AUGUST 2008 ne mne tau smpat join kn??hehe.
Ok nw aku nk penuhi syarat MAMATISYA dengan meng"upload" picture aku n hubby yg d'katekn paling Romantic & Loving 2. tgk lah yer...:)

*ni lah picture nye..i lurve dis picture...hehe ok x??

Nama = Siti Salbiah (essal) & Suami = Mohd Radzi.Kami di nikah kn pada 16 AUGUST 2008 date ni merupakan our 1st anniversary utk thn ni :) *kurang 2hr dr tuan penganjur contest ne pnyer date anniversary hehe.Gambar ne ms aku & hubby pergi ke hutan bandar JB pd tahun lepas (2008) beberapa hari lepas mjlis perkahwinan kami.Kenapa aku pilih pic ne?? sebab pd aku pic ne sweet sgt :) ske je nk tgk salu..hihi...smg gmbar ne jg menjadi pilihan mama tisya untuk d shotlisted nanti..hihi :)

ucapan utk dr sendiri : Semoga ikatan yg terbina berkekalan hingga ke akhir hayat amin...Sayang kat dia sgt2..muah!!! :)

ucapan utk mama tisya : Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yg ke-3 smg allah memberkati ikatan perkawinan kamu..amin.


Terms & conditions
Just follow the steps below:-

1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower

2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar

3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima)

4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:
Nama anda & pasangan
Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified)

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.

7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg paling Romantic & Loving Couple

8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI
hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.Knp 18??sebabnye anniversaryku 18 August.

9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja (only yg dh kawin.. ..pd yg blum kawin hrp maaf, kn kalo join kot jd isu plak)

10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih.


APE LAI YUK KiTa JOIN!!!!!!!

3 comments:

  1. ok dh view cuma syarat no 1 blum memenuhi sila semak


    pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

    ReplyDelete
  2. ala.. sweet tol! hehe gud luck ya ;-)

    ReplyDelete

try this

Blog Widget by LinkWithin